Overdrachtmappen activeren

Actieve overdrachtmappen worden gecontroleerd door Hot Folders. Gedeactiveerde overdrachtmappen worden niet gecontroleerd.

Het pictogram in de Fiery Hot Folders-console is in kleur wanneer de overdrachtmap is geactiveerd () en grijs wanneer deze is gedeactiveerd ().

Wanneer u de instellingen of de Fiery Server-verbinding gaat bijwerken, of als u een overdrachtmap wilt verwijderen, bewerken of hernoemen, moet u de map eerst deactiveren.

Een overdrachtmap activeren of deactiveren

Actieve overdrachtmappen worden gecontroleerd door Hot Folders. Gedeactiveerde overdrachtmappen worden niet gecontroleerd.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Als u een overdrachtmap wilt deactiveren, selecteert u de overdrachtmap in de Fiery Hot Folders-console en klikt u op Deactiveren.

• Als u een overdrachtmap wilt activeren, selecteert u de overdrachtmap in de Fiery Hot Folders-console en klikt u op Activeren.