Taakeigenschappen voor overdrachtmappen opgeven

U kunt de taakeigenschappen voor een overdrachtmap opgeven vanuit de Fiery Hot Folders-console.

1. Dubbelklik in de Fiery Hot Folders-console op de overdrachtmap om het venster Instellingen voor overdrachtmappen te openen.
  2. Klik op Definiëren in het menu Taakeigenschappen om het venster Taakeigenschappen te openen.
    Opmerking: Het is mogelijk dat Documentinstelling behouden standaard is ingesteld voor bepaalde afdrukopties. Met deze instelling kunt u eigenschappen onderhouden die al in de taak zijn ingesteld. U kunt deze instellingen negeren. De instellingen worden toegepast op de taken die naar de overdrachtmap worden verzonden. Als u Standaard kiest voor Taakeigenschappen worden taken afgedrukt met de standaardinstellingen van de Fiery Server. Als u een voorinstelling kiest, worden taken afgedrukt met de voorinstellingen. Raadpleeg Voorinstellingen gebruiken voor meer informatie.
  3. Geef afdrukopties op in elk tabblad of kies een voorinstelling in de lijst Voorkeuzen.