Apparaatcentrum

Command WorkStation toont systeeminformatie in één werkruimte. In het Apparaatcentrum kunt u de verbonden Fiery server configureren en hebt u toegang tot diverse hulpmiddelen voor afdrukbeheer.

Klik voor toegang tot het Apparaatcentrum op het pictogram Meer (drie puntjes) en selecteer Apparaatcentrum, of dubbelklik op de naam van de Fiery server in de lijst Servers.

In Apparaatcentrum kunt u de volgende taken uitvoeren:

• Bekijk informatie over de verbonden Fiery server.

• Stel standaard taakeigenschappen in, inclusief de standaardinstellingen voor kleuren.

• Bekijk en wijzig substraatcatalogi, afdruk variabele gegevens, kleurprofielen, steunkleurtabellen en lettertype-instellingen.

• Bekijk en maak beschikbare virtuele printers en servervoorkeuzen.

• Een gedetailleerd logboek van alle verwerkte en afgedrukte taken weergeven.

Apparaatcentrum bevat de volgende instellingen:

• Algemeen: hier kunt u informatie over de verbonden Fiery server weergeven, waaronder het IP-adres, de capaciteit (beschikbare ruimte op de harde schijf) en een lijst van geïnstalleerde opties en pakketten. Het gedeelte Algemeen bevat de volgende functies: Algemene info, Serverconfiguratieen Gereedschappen.

• Kleurinstellingen: het gedeelte Kleurinstellingen bevat Kleurbeheer en kan de Bedieningsbalk, Overvullen en Rastersimulatie bevatten, als deze functies door de verbonden Fiery server worden ondersteund.

• Hulpbronnen: bekijk en wijzig substraatcatalogi, afdruk variabele gegevens, kleurprofielen, steunkleurtabellen en lettertype-instellingen. Het gedeelte Hulpbronnen bevat het volgende: Formaatcatalogus, VDP-hulpbronnen, Profielen en Lettertypen, en kan de Substraatcatalogus, Spot Pro en Speciale kleuren bevatten als deze functies worden ondersteund door de verbonden Fiery server.

• Werkstromen: bekijk een lijst met de beschikbare virtuele printers en servervoorkeuzen. Het gedeelte Workflows bevat het volgende: Taakvoorkeurzen, Virtuele printers en Afbeelding verbeteren.

• Logboeken: hiermee geeft u een gedetailleerd logboek van alle verwerkte en afgedrukte taken weer. Het tabblad Logboeken bevat het tabblad Takenlogboek.