De lijst Servers

De lijst Servers toont informatie over Fiery servers die momenteel verbonden zijn of die verbonden waren, ook al is de verbinding momenteel verbroken.

Als u het IP adres van de Fiery server in de lijst Servers wilt weergeven, plaatst u de aanwijzer boven de naam.

De lijst Servers is een ‘neerzetgebied’, wat betekent dat u bestanden naar de lijst Servers kunt slepen. De lijst Servers is zodanig ontworpen dat informatie over verbonden printers direct onder de naam van de Fiery server wordt weergegeven. U kunt een afzonderlijke Fiery server uitvouwen door te klikken op het plusteken links van de naam van de Fiery server. Als u Command WorkStation afsluit, blijft de lijst Servers behouden.