Opdrachten voor het beheren van taken in een wachtrij

U hebt toegang tot opdrachten voor een taak die wordt weergegeven in de wachtrij Geblokkeerd, Afgedrukt of Gearchiveerd in Taakcentrum. Klik met de rechtermuisknop op een taak in een wachtrij om de lijst met opdrachten weer te geven of selecteer een opdracht in het menu Acties.

Optionele functies worden alleen weergegeven als ze door de verbonden Fiery server worden ondersteund.

JobExpert toepassen

Past de aanbevolen instellingen voor taakeigenschappen toe op afzonderlijke PDF-taken. Raadpleeg Fiery JobExpert voor meer informatie.

Workflow toepassen

Toont een lijst met servervoorkeuzen en virtuele printers die op de geselecteerde taak kunnen worden toegepast.

Archiveren

Hiermee archiveert u de geselecteerde taak.

JobExpert wissen

Hiermee verwijdert u de aanbevolen instellingen voor taakeigenschappen die door JobExpert zijn ingesteld vanaf de geselecteerde taak. Raadpleeg Fiery JobExpert voor meer informatie.

Kopiëren naar

Kopieert een taak naar de wachtrij van een andere Fiery server. De doel-Fiery server moet zijn verbonden met Command WorkStation, anders wordt de server niet weergegeven in de lijst.

Verwijderen

Hiermee verwijdert u de geselecteerde taak.

Dupliceren

Hiermee maakt u een kopie van de geselecteerde taak.

ImageViewer

Hiermee opent u Fiery ImageViewer (indien ondersteund), waarin de eerste pagina van één taak wordt weergegeven (als meerdere taken zijn geselecteerd, wordt de eerste geselecteerde taak weergegeven). Raadpleeg Fiery ImageViewer voor meer informatie.

Verplaatsen naar

Als uw Fiery server Fiery-systeemsoftware versie FS350/350 Pro of hoger heeft, kunt u een taak naar een andere Fiery server verplaatsen. De doel-Fiery server moet zijn verbonden met Command WorkStation en kan elke ondersteunde versie van de systeemsoftware hebben, anders wordt de server niet weergegeven in de lijst.

Preflight

Hiermee opent u het dialoogvenster Preflight-instellingen, waarin één geselecteerde taak wordt weergegeven (als meerdere taken zijn geselecteerd, wordt de eerste geselecteerde taak weergegeven). U kunt hier de meest voorkomende uitvoerfouten controleren om zeker te zijn dat de bestanden goed worden afgedrukt. Raadpleeg Preflight voor meer informatie.

Preflight Pro

Geeft de lijst weer van voorkeuzen die kunnen worden toegepast op de geselecteerde PDF- of PDF/VT-taken. Deze optie is alleen beschikbaar voor PDF- of PDF/VT-taken op Fiery-servers op basis van Windows met Fiery-systeemsoftware FS500 Pro of hoger. Fiery Preflight Pro vereist het Fiery Graphic Arts Pro Package. Raadpleeg Fiery Preflight Pro voor meer informatie.

Voorbeeld

Hiermee opent u het venster Voorbeeld, waar u afbeeldingen van pagina's in de taak kunt bekijken.

Verwerken en blokkeren

Hiermee stuurt u de geselecteerde taak vanuit de lijsten Geblokkeerd, Afgedrukt of Gearchiveerd naar de verwerkingswachtrij.

Eigenschappen

Hiermee opent u het venster Taakeigenschappen, dat informatie over de geselecteerde taak (bijvoorbeeld afdrukinstellingen) weergeeft. Als meerdere taken zijn geselecteerd, worden eigenschappen die niet door de geselecteerde taken worden gedeeld blanco weergegeven.

Raster verwijderen

Hiermee verwijdert u het raster van de geselecteerde taak uit de lijst Geblokkeerd of Gearchiveerd.

Hernoemen

Hiermee wijzigt u de naam van de geselecteerde taak.

Verzenden naar afdrukwachtrij

Hiermee stuurt u een geselecteerde taak naar de printer voor afdrukken.

Opmerking: Verzenden naar afdrukwachtrij wordt mogelijk niet ondersteund voor alle Fiery servers.
Verzenden naar Drukklaar

Hiermee kunt u de taak verzenden naar de printer voor afdrukken.

Opmerking: Verzenden naar Drukklaar wordt mogelijk niet ondersteund voor alle Fiery servers.
JobExpert-rapport bekijken

Hiermee opent u een JobExpert-rapport. De rapporten zijn alleen beschikbaar voor taken waarop Fiery JobExpert is toegepast. Raadpleeg Fiery JobExpert voor meer informatie.

Preflight-rapport weergeven

Hiermee opent u een Preflight-rapport. De rapporten zijn alleen beschikbaar voor Preflight-taken. Raadpleeg Preflight voor meer informatie.

Het Fiery Preflight Pro-rapport is alleen beschikbaar voor Preflight PDF- of PDF/VT-taken op Fiery-servers op basis van Windows met Fiery-systeemsoftware FS500 Pro of hoger.