Fiery Account

Met een Fiery Account kunt u een back-up maken van uw Fiery Command WorkStation-instellingen, gratis Fiery IQ-functies en -hulpbronnen gebruiken en de nieuwste versies van Fiery Command WorkStation downloaden.

Wanneer u een Fiery Account met een bedrijf koppelt, komen extra Fiery-functies en -hulpbronnen beschikbaar in de cloud. U kunt Fiery Command WorkStation-instellingen delen om een uniforme werkruimte tussen gebruikers te maken.
Opmerking: Er zijn beheerdersrechten vereist om toegang te krijgen tot een bedrijfsaccount.