Updates en patches voor Fiery-systeemsoftware

Command WorkStation bevat de functie Fiery-updates om updates en patches voor Fiery-systeemsoftware en de Fiery API te installeren. Hierdoor kunnen systeemsoftware-updates vanaf de Fiery server of externe computers worden geïnstalleerd. Hierdoor is het ook mogelijk dat updates en patches worden geïnstalleerd zonder dat de Fiery server met internet is verbonden.

Als u Fiery-updates wilt openen, start u Command WorkStation.

De computer met Command WorkStation moet aan de volgende vereisten voldoen:

• Zijn verbonden met internet
  • Zich in hetzelfde netwerk bevinden als de Fiery server

Updates en patches kunnen vanaf slechts één computer tegelijk op de Fiery server worden geïnstalleerd. System Updates moet zijn uitgeschakeld om patches te kunnen installeren.