Verbruiksartikelen

Verbruiksartikelen zijn beperkte bronnen, zoals papier, toner/inkt en nietjes, die door de printer worden gebruikt (of "verbruikt") om taken af te drukken.

Informatie over verbruiksartikelen is beschikbaar in:
  • De lijst Servers, onder de namen van de wachtrijen voor de Fiery server.
  • Apparaatcentrum > Algemeen > Algemene info > Verbruiksartikelen.

Het gedeelte Verbruiksartikelen in zowel de lijst Servers als Apparaatcentrum bevat informatie over beschikbare papierladen, papierniveaus en de huidige toner-/inktniveaus. Vanuit Apparaatcentrum kunt u ook aanvullende gegevens vinden over tonerafvalniveau, fuserolie en nietjes. U kunt als volgt informatie over een lade bekijken:

• Dubbelklik op de lade.
  • Selecteer de lade en klik op de pijl.

Als de Fiery server ladekoppeling ondersteunt, kunt u mediumingangen in Paper Catalog of Mediacatalogus toewijzen aan specifieke laden van de printer.