Fiery XF 7.3

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De serverlijst aanpassen

U kunt de volgorde van Fiery XF server-vermeldingen aanpassen.

1. Als u de volgorde wilt wijzigen van Fiery XF servers die in het deelvenster Server worden vermeld, klikt u op het pictogram Serverlijst aanpassen (). Het pictogram bevindt zich bovenaan de lijst Servers, links van de knop + (Server toevoegen).
  2. Selecteer de naam van de Fiery XF server en klik op Omhoog of Omlaag om de Fiery XF server naar de gewenste positie te verplaatsen.
  3. Klik op OK.