Fiery XF 7.3

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Command WorkStation aan een EFI IQ-account koppelen

U kunt verbinding maken met uw EFI IQ-account vanuit het venster Voorkeuren in Command WorkStation om toegang te krijgen tot EFI IQ-cloudservices.

1. Het venster Voorkeuren openen:
    • Klik bij gebruik van een Windows-computer op Bewerken > Voorkeuren.
    • Klik op een Mac-computer op Command WorkStation > Voorkeuren.
  2. Voer een van de volgende stappen uit onder EFI IQ-cloudaccount:
    • Klik op Aanmelden om u met uw bestaande inloggegevens aan te melden bij het EFI IQ-cloudaccount.
    • Klik op Registreren om een nieuw EFI IQ-account aan te maken.
      Opmerking: U moet een geldig e-mailadres opgeven om het aanmaken van de EFI IQ-account te bevestigen.