Fiery XF 7.3

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Deelvensters uitvouwen of samenvouwen

U kunt de deelvensters Taakvoorbeeld, Taakoverzicht en Servers uitvouwen of samenvouwen. U kunt ook de afzonderlijke servers in het deelvenster Servers samenvouwen.

Kies een van de volgende mogelijkheden:
  • Klik op het pijlpictogram in de titelbalk van het deelvenster Taakvoorbeeld om het venster uit te vouwen of samen te vouwen.

• Klik op het plusteken of het minteken naast een server in de lijst Servers.

• Als u het volledige deelvenster Servers naar links wilt samenvouwen, klikt u op het pijlpictogram in de balk linksonder.

• Als u het volledige deelvenster Taakoverzicht naar rechts wilt samenvouwen, klikt u op het pijlpictogram in de balk rechtsonder.