Fiery XF 7.3

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Geselecteerde taken nesten

U kunt een nesting maken van taken die al in Job Center zijn geladen.

U kunt meerdere exemplaren van een taak nesten (klonen) door het aantal exemplaren in het gebied met het taakoverzicht te selecteren voordat u de nesting maakt.

1. In Job Center: selecteer een of meer taken. Klik op de werkbalk op New Nesting (Nieuwe nesting).
  2. Dubbelklik op de nesting om taakspecifieke instellingen te maken voor een geneste taak (optioneel).

In Job Editor kunt u geneste taken schalen, draaien, spiegelen of bijsnijden met de werkbalkknoppen. U kunt taken ook in verhouding tot elkaar uitlijnen, marges definiëren of een taak in een exacte positie op het vel vergrendelen door coördinaten in te voeren.

Opmerking:

Command WorkStation kan geen nestings verwerken die taken bevatten die een foutbericht veroorzaken, bijvoorbeeld taken met onbekende steunkleuren. U moet het probleem oplossen of de taken uit de nesting verwijderen.

Bekijk nu hier de video.