Fiery XF 7.3

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Job Editor

In Job Editor kunt u elke standaardinstelling vanuit de workflow overschrijven, zoals kleurenbeheer, schalen, bijsnijden, afdrukinstellingen, taken draaien en taken opnieuw uitlijnen.

U kunt Job Editor openen door op een taak in Job Center te dubbelklikken.

• Zijbalk: hier bevindt zich de knopnavigatie voor de volgende tabbladen: Bestand, Layout (Opmaak), Finishing (Afwerking), Color (Kleur), Printer, Verify (Verifiëren). Elk tabblad is verdeeld in panelen die u kunt uitvouwen om de inhoud weer te geven of kunt samenvouwen om de inhoud te verbergen.
  • Panelen: hier bevinden zich de taakinstellingen. Sommige panelen hebben een selectievakje op de balk met koptekst in het deelvenster dat u moet inschakelen om de instellingen beschikbaar te maken.
  • Voorbeeldvenster: hier bevindt zich het werkgebied voor het bewerken van taken.
  • Werkbalk: bevat hulpprogramma's en instellingen voor het bewerken van een geselecteerde taak, nesting, stap en herhaling en tiling.
  • Schuifbalk: hiermee kunt u pagina voor pagina door taken met meerdere pagina's schuiven.
  • In-/uitzoomen: hiermee wordt de voorbeeldweergave aangepast aan de grootte van het voorbeeldvenster.

Bekijk nu hier de video.