Fiery XF 7.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Geneste taken in een vaste positie op het vel vergrendelen

U kunt een taak naar een gewenste positie slepen of u kunt de x/y-coördinaten invoeren. Als u taken handmatig plaatst, moet u deze vergrendelen om ervoor te zorgen dat Command WorkStation ze niet opnieuw rangschikt wanneer u het voorbeeld bijwerkt.

Er zijn visuele hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen bij het uitlijnen van de taak.

1. In Job Editor: selecteer een geneste taak en voer een van de volgende stappen uit:
    • Voer op de werkbalk x/y-coördinaten in voor de linkerbovenhoek van de taak.

• De taak naar de gewenste positie slepen

2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik met de rechtermuisknop op de taak en klik vervolgens op Locked (Vergrendeld).

• Selecteer de taak. Klik op de werkbalk op de knop met het hangslot.

3. Klik op Toepassen.

De geneste taken worden gerangschikt en het voorbeeld wordt bijgewerkt. Niet-vergrendelde pagina's worden opnieuw gerangschikt rondom vergrendelde pagina's.