Fiery XF 7.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Geneste taken op het vel uitlijnen

U kunt geneste taken horizontaal en verticaal op het vel uitlijnen, of u kunt alle taken op het vel centreren. U kunt ook de geselecteerde taken ten opzichte van elkaar uitlijnen.

1. Open de geneste taak in Job Editor.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Alle taken op het vel uitlijnen: Zorg ervoor dat er geen taak is geselecteerd. klik op de werkbalk op een horizontaal en verticaal type uitlijning. Klik vervolgens in het deelvenster Nesting op Toepassen om de taken opnieuw te rangschikken.

Opmerking: Uitlijning aan de onderkant is niet beschikbaar voor rollen papier.
    • Geselecteerde taken in verhouding tot alle andere uitlijnen: Selecteer twee of meer taken. Klik op de rechtermuisknop, wijs Uitlijnen aan en klik vervolgens op een horizontaal en verticaal uitlijningstype. Vergrendel daarna de taken in de huidige positie op het vel.

Opmerking: Als u de taken niet vergrendelt in hun huidige positie, wordt de uitlijning ongedaan gemaakt wanneer u op Toepassen in het deelvenster Nesting klikt.