Fiery XF 7.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Roteer taken om het mediagebruik te verminderen

Command WorkStation kan afzonderlijke taken automatisch roteren als dit het verspillen van media vermindert.

1. In Server Manager: Klik op de zijbalk op Printers, en selecteer een printer. Selecteer een workflow in de structuurweergave van de printer. Vouw op het tabblad Indeling het deelvenster Lay-outopties uit.
  2. Selecteer onder Taak roteren de optie Minimaal mediagebruik.