Fiery XF 7.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een taak op het vel uitlijnen

U kunt een taak naar de rand van het vel uitlijnen of u kunt een taak verplaatsen door marges toe te voegen. Dit doet u door x/y-coördinaten te typen of door te slepen.

De taak wordt standaard in de linkerbovenhoek van het vel geplaatst, terwijl er rekening wordt gehouden met de marges van de printer.

1. Selecteer op de werkbalk het hulpprogramma Transform Job (Taak transformeren).
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Typ op de werkbalk onder Position (Positie) x/y-coördinaten voor de linkerbovenhoek van de pagina.

Job Editor geeft standaard de x/y-coördinaten van de niet-afdrukbare linker- en bovenkantmarges van de printer weer. Job Editor kan de printermarges negeren als u "0" als x/y-waarden typt.

• Klik op de werkbalk onder Align (Uitlijnen) op een horizontaal en verticaal type uitlijning.

Uitlijning aan de onderkant is niet beschikbaar voor rollen papier.

• Typ op de werkbalk onder Margin (Marge) een margebreedte voor de boven-, onder-, linker- of rechterkant.

U kunt identieke marges op alle vier de kanten toepassen door op de juiste knop te klikken. U hoeft alleen de marge voor de bovenkant te definiëren.