Fiery XF 7.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Job Center

Job Centertoont alle verbonden Fiery-servers en afdruktaken in één enkele locatie. Hier kunt u taken voorbereiden op afdrukken, een taakvoorbeeld en een overzicht van taakinstellingen weergeven, en u vindt hier ook een zoekfunctie.

Opmerking: Als u zojuist verbinding hebt gemaakt met uw eerste Fiery XF server, moet u beginnen door uw printer te configureren. Raadpleeg de Snelstartgids voor meer informatie.
Job Center bevat de volgende onderdelen:
  • Zijbalk: geeft knopnavigatie weer voor de volgende schermen (van bovenaf, onder het Fiery-logo): Beginscherm, Job Center (dit venster) en Apps en bronnen.
    • Beginscherm: toont een algemeen statusoverzicht van uw verbonden Fiery XF servers en een momentopname van de drukwerkproductiestatistieken van de afgelopen week.

• Opdrachtcentrum: hier kunt u opdrachten bekijken en beheren die zijn verzonden naar de verbonden Fiery XF server.
    • Toepassingen en hulpbronnen: biedt toegang tot alle geïnstalleerde Fiery-toepassingen met één muisklik, en geeft andere toepassingen en hulpbronnen voor de Fiery XF server weer. U hebt tevens toegang tot gratis proefversies en downloads van software voor zover die worden ondersteund voor de geselecteerde Fiery XF server.
      Opmerking: Als u een lijst met beschikbare toepassingen en hulpbronnen wilt weergeven, hebt u een internetverbinding nodig.
  • Servers: hier wordt een lijst met verbonden servers, printers en wachtrijen weergegeven. Klik op de knop Toevoegen (+) om verbinding met andere Fiery-servers te maken. Klik op Server > Server Manager om printers, workflows en media te beheren en om gebruikers toe te voegen.
  • Job status (Taakstatus): geeft een overzicht weer van taken die momenteel worden verwerkt of worden afgedrukt.
  • Search (Zoeken), Views (Weergaven) en Filters: vindt snel taken door op criteria te zoeken die in de taakkolommen worden weergegeven. Met de geavanceerde zoekfunctie vindt u taken op basis van meerdere criteria. U kunt aangepaste filters opslaan en de weergave wijzigen om miniaturen van uw taken weer te geven.
  • Job List (Takenlijst): hier worden alle taken weergegeven voor de geselecteerde wachtrij, aangepaste weergave of het filter. Klik met de rechtermuisknop op een kolomkop om de weergegeven taakinformatie aan te passen. Klik met de rechtermuisknop op een taak om de opdrachten voor het afdrukken van taken te openen, of het beheer, of om details van het inkt- en mediaverbruik weer te geven. Dubbelklik op een taak om Job Editor te openen en instellingen te kiezen voor de taak.
  • Job Preview (Taakvoorbeeld): hier kunt u de pagina-inhoud (miniatuurweergave) van een geselecteerde taak bekijken. Het voorbeeld geeft alleen de inhoud van de invoer weer en wordt niet bijgewerkt als u in Job Editor wijzigingen aanbrengt in kleurbeheer of opmaak.
  • Job Summary (Taakoverzicht): geeft details over een geselecteerde taak. Klik op het pictogram van een potlood om het aantal exemplaren te bewerken.
  • Media-configuratie: geeft de instellingen van het geselecteerde medium weer. U kunt een ander medium toepassen op een geselecteerde taak door te klikken op Edit (Bewerken). Deze instelling kan erg nuttig zijn, bijvoorbeeld als u op het laatste moment naar een andere uitvoerresolutie wilt overschakelen.
  • Fiery slim zoeken: biedt een directe koppeling naar alle inhoud beschikbaar in EFI Communities en in de online hulp. Fiery slim zoeken is een handig hulpmiddel om u te helpen bij het vinden van informatie over onderdelen van Command WorkStation. Klik op het vergrootglas in de linkerbenedenhoek van het venster om de zoekactie te starten.