Fiery XF 7.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Taakinstellingen opslaan als workflow

Als u de huidige taakinstellingen opslaat als workflow, kunt u behoorlijk wat tijd besparen als u dezelfde groep instellingen wilt toepassen op meerdere taken.

Als u bijvoorbeeld een bestelling hebt ontvangen die bestaat uit meerdere taken die dezelfde uitgebreide bewerking vereisen, kunt u de definitieve instellingen van de eerste taak opslaan als nieuwe workflow. Wanneer u vervolgens volgende taken importeert in Command WorkStation, kunt u snel en eenvoudig dezelfde instellingen toepassen door die workflow te selecteren.

1. In Job Editor: klik op Opslaan.
    Opmerking:

Niet-opgeslagen taakinstellingen worden verwijderd wanneer u een workflow maakt.

2. Klik op File > Save as Workflow (Bestand > Opslaan als workflow).
  3. Typ een naam voor de workflow en klik op Opslaan.

De opgeslagen workflow wordt automatisch gekoppeld aan het huidige geselecteerde medium. U kunt deze optie selecteren wanneer u een nieuwe taak laadt.