Fiery XF 7.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Geneste taken schalen

U kunt elke taak afzonderlijk schalen of u kunt alle taken op hetzelfde formaat schalen.

Taken die in een workflow zijn geïmporteerd die is geconfigureerd voor evenredig schalen, kunnen niet opnieuw worden geschaald.

Raadpleeg Een taak schalen om afzonderlijke taken te schalen.

1. In Job Editor: vouw op het tabblad Layout (Opmaak) het deelvenster Nesting uit.
  2. Selecteer Uniform scaling (Evenredig schalen) en typ de gewenste taakafmetingen.
  3. Klik op Toepassen. De geneste taken worden gerangschikt en het voorbeeld wordt bijgewerkt.