Fiery XF 7.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Marges rond geneste taken toevoegen

U kunt marges gebruiken om de ruimte tussen geneste pagina’s te vergroten. U kunt verschillende margebreedtes toevoegen rond elke taak.

1. In Job Editor: selecteer een of meer geneste taken.
  2. Typ op de werkbalk onder Margin (Marge) een margebreedte voor de boven-, onder-, linker- of rechterkant.

U kunt identieke marges op alle vier de kanten toepassen door op de juiste knop te klikken. U hoeft alleen de marge voor de bovenkant te definiëren.

3. Klik op Toepassen. De geneste taken worden gerangschikt en het voorbeeld wordt bijgewerkt.