Fiery XF 7.2

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Taken zoeken

U kunt taken op een verbonden Fiery server zoeken en lokaliseren met parameters zoals bestandsnaam, gebruiker of datum.

Met de zoekfunctie kunt u snel taken in de momenteel geselecteerde Fiery server vinden. De zoekfunctie staat in de werkbalk van Job Center en is te gebruiken voor het opsporen van taken in de weergave die op dat moment is geselecteerd. U kunt taken zoeken in de wachtrijen Alle taken, Geblokkeerd, Bezig met verwerken, Bezig met afdrukken, Afgedrukt of Voltooid.

U kunt op de volgende manieren naar taken zoeken:
 • Eenvoudige zoekactie - Gebruik het veld Zoeken als u wilt zoeken in alle kolommen in de huidige weergave, inclusief de kolommen die niet zichtbaar zijn op het scherm vanwege de schuifbalk. Als u bijvoorbeeld "Foto" typt, kunt u taken vinden waarvan de naam het woord "Foto" bevat, en ook taken die op fotomedia zijn afgedrukt.

 • Geavanceerde zoekfunctie— als u op meerdere criteria (kolommen) tegelijk wilt zoeken, klikt u op de pijl naast de filters boven de kolomkoppen en geeft u de zoekcriteria op.

Eenvoudige zoekactie voor taken

U kunt het veld Zoeken gebruiken in elke weergave om taken te zoeken. Wanneer u tussen weergaves schakelt, worden de zoekcriteria gewist.

 1. Typ uw zoekcriteria in het veld Zoeken onder de werkbalkpictogrammen van Taakcentrum.
 2. Druk op Enter of klik op het vergrootglaspictogram (zoekpictogram) om taken te zoeken die aan de opgegeven zoekcriteria voldoen.

  Het zoekwoord is niet hoofdlettergevoelig.

  De zoekactie voor de opgegeven waarde wordt toegepast op alle kolommen in de huidige weergave, zelfs als de kolommen niet zichtbaar zijn op het scherm (vanwege de schuifbalk).

Nadat u een zoekopdracht hebt uitgevoerd, kunt u de huidige zoekcriteria wissen door op Wissen te klikken of door naar een andere weergave te schakelen. Door de zoekcriteria te wissen, kunt u op andere criteria zoeken.

Geavanceerde zoekacties voor taken

U kunt de functie Geavanceerd zoeken gebruiken om tegelijkertijd in de huidige weergave te zoeken op meerdere criteria (kolommen).

 1. Selecteer een weergave in de lijst met servers aan de linkerkant. Als u alle taken in alle wachtrijen in de geselecteerde Fiery XF wilt weergeven, selecteert u de weergave Alle taken.
 2. Klik op de pijl naast het filter boven de kolomkoppen (bijvoorbeeld Taakstatus).
 3. Selecteer de zoekcriteria en klik op Toepassen.

  U kunt meerdere selecties binnen één kolom maken.

  Voor bepaalde kolommen kunnen bereiken worden geselecteerd.

  Als u alle taken in alle wachtrijen in de geselecteerde Fiery server wilt weergeven, selecteert u de weergave Alle taken.

 4. Voor de kolommen waarin datumgegevens worden weergegeven, kunt u een van de volgende opties selecteren:
  • Vandaag - zoeken naar taken voor de huidige dag.
  • Exacte datum - zoeken naar taken voor een specifieke datum.

   Selecteer Voor of Na om taken te zoeken die voor of na een specifieke datum worden afgedrukt.

  • Van, Naar - zoeken naar taken binnen een opeenvolgend datumbereik.
 5. Als u wilt zoeken op meer kolommen, klikt u op de pijl naast het filter Meer en selecteert u de kolommen die u wilt toevoegen.
 6. Nadat u een zoekopdracht hebt uitgevoerd, kunt u de huidige zoekcriteria wissen door op Wissen te klikken of door naar een andere weergave te schakelen. Door de zoekcriteria te wissen, kunt u op andere criteria zoeken.
Gebruiksrechtovereenkomst