Fiery XF 7.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Geneste taken bewerken

Als uw nesting veel verschillende taken bevat, kunt u een lijst met alle geneste taken weergeven om eenvoudiger de taak te selecteren die u wilt bewerken. U kunt onderliggende taken in een nesting net als andere afzonderlijke taken bewerken.

U kunt bijvoorbeeld verschillende schaal- of draai-instellingen op elke taak toepassen. Bovendien kunt u elke geneste taak vergrendelen op ingestelde coördinaten en taakspecifieke marges definiëren. U kunt ook de instellingen voor kleurenbeheer en snijcontouren per taak opgeven.
  1. In Job Center: dubbelklik op de nesting.
  2. In Job Editor: selecteer de taak die u wilt bewerken.

Als uw nesting meerdere geneste taken bevat, klikt u op Child Jobs (Onderliggende taken) om een volledige lijst weer te geven.

3. Bewerk de taak naar wens.
  4. Klik op Toepassen. De geneste taken worden gerangschikt en het voorbeeld wordt bijgewerkt.