Fiery XF 7.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een taak bijsnijden

U kunt het middelpunt van een afbeelding verbeteren door afleidende achtergrondelementen te verwijderen.

Als de taak bijsnijmarkeringen heeft, past Command WorkStation deze opnieuw toe in het kleinere, nieuw bijgesneden gebied.

1. Selecteer op de werkbalk het hulpprogramma Taak inkorten.
  2. Sleep de aanwijzer in het voorbeeld naar het gedeelte dat u wilt bijsnijden.

U kunt het geselecteerde bijgesneden gebied annuleren door op ESC te drukken.

3. Verfijn het geselecteerde gedeelte door een van de volgende handelingen uit te voeren (optioneel):
    • Het bijsnijkader verplaatsen: houd ALT ingedrukt en sleep de aanwijzer uit het midden van het bijsnijkader.

• Het formaat van het bijsnijkader wijzigen: sleep de rand van het bijsnijkader.

• Het formaat van het bijgesneden gebied aanpassen: typ op de werkbalk nieuwe waarden in de vakken Scale (Schaal).

• De margebreedten tussen de rand van de taak en het bijsnijkader aanpassen: typ op de werkbalk nieuwe waarden in de vakken Margin (offset) (Marge (offset)).

4. Druk op ENTER.

U kunt een bijgesneden taak terugzetten naar de oorspronkelijke staat door op de werkbalk op de knop Reset Crop (Bijsnijden opnieuw instellen) te klikken.