Fiery XF 7.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Geselecteerde pagina's van een PDF met meerdere pagina's afdrukken

U kunt geselecteerde pagina's van een PDF met meerdere pagina's afdrukken door de pagina's die u niet nodig hebt voor de nestvoorbeeldweergave te verwijderen. Als u een document met 100 pagina's hebt, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen pagina 17, 77 en 98 af te drukken.

1. In Job Editor: vouw op het tabblad Layout (Opmaak) het deelvenster Nesting uit.
  2. Klik op Child Jobs (Onderliggende taken).
  3. Dubbelklik in de lijst met taken op de PDF met meerdere pagina's.

Het venster Job Details (Taakdetails) wordt geopend.

4. Selecteer de gewenste pagina's in de kolom Placed (Geplaatst) en klik op OK.
  5. Sluit het venster Child Jobs (Onderliggende taken).
  6. Klik in het deelvenster Nesting op Toepassen om het voorbeeld bij te werken.