Fiery XF 7.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Taken zoeken

U kunt taken op een verbonden Fiery server zoeken en lokaliseren met parameters zoals taaknaam, gebruiker of datum.

Met de zoekfunctie kunt u snel taken op de geselecteerde Fiery server vinden. De zoekfunctie staat in de Job Center-werkbalk en is te gebruiken voor het opsporen van taken in de weergave die op dat moment is geselecteerd. U kunt taken zoeken in de wachtrijen Geblokkeerd, Bezig met verwerken, Bezig met afdrukken, Afgedrukt of Voltooid.

U kunt op de volgende manieren naar taken zoeken:
  • Eenvoudige zoekactie - Gebruik het veld Zoeken als u wilt zoeken in alle kolommen in de huidige weergave, inclusief de kolommen die niet zichtbaar zijn op het scherm vanwege de schuifbalk. Als u bijvoorbeeld "Foto" typt, kunt u taken vinden waarvan de naam het woord "Foto" bevat, en ook taken die op fotomedia zijn afgedrukt.

• Geavanceerde zoekactie - Als u op meerdere criteria tegelijk wilt zoeken, klikt u op de pijl naast het vergrootglaspictogram en vervolgens op Geavanceerd zoeken. In het venster Geavanceerd zoeken wordt de huidige set kolommen weergegeven en kunt u verschillende woorden in verschillende kolommen zoeken.

Een eenvoudige zoekactie naar taken uitvoeren

U kunt het veld Zoeken gebruiken in elke weergave om taken te zoeken. Wanneer u tussen weergaves schakelt, worden de zoekcriteria gewist.

1. Typ uw zoekcriteria in het veld Zoeken.
  2. Druk op ENTER of klik op het vergrootglaspictogram.

Het zoekwoord is niet hoofdlettergevoelig.

De zoekactie wordt toegepast op alle kolommen in de huidige weergave, zelfs als de kolommen niet zichtbaar zijn op het scherm (vanwege de schuifbalk).

Wanneer u een zoekactie hebt uitgevoerd, kunt u de huidige zoekcriteria wissen door op Wissen te klikken of door naar een andere weergave te schakelen.

Een geavanceerde zoekactie naar taken uitvoeren

U kunt de functie Geavanceerd zoeken gebruiken om tegelijkertijd in de huidige weergave te zoeken op meerdere criteria.

1. Klik op de pijl naast het vergrootglaspictogram en klik op Geavanceerd zoeken.
  2. Typ uw zoekcriteria voor specifieke kolommen en klik op OK. U kunt een weergave opslaan van alle taken in alle wachtrijen op de geselecteerde Fiery server. Klik in dat geval op OK zonder zoekcriteria te typen.
  3. Sla de zoekresultaten op als filter (optioneel).
    1. Klik op Zoekopdracht opslaan.
    2. Voer een duidelijke naam in.
    3. Klik op OK.

U kunt maximaal tien aangepaste weergaven maken. Als u een lijst met gefilterde zoekresultaten wilt weergeven, klikt u op het filterpictogram en vervolgens op de naam van een filter.