Fiery XF 7.1

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Taakcentrum

Taakcentrumtoont alle verbonden Fiery-servers en afdruktaken in één enkele locatie. Hier kunt u taken voorbereiden op afdrukken, een taakvoorbeeld en een overzicht van taakinstellingen weergeven, en u vindt hier ook een zoekfunctie.

Opmerking: Als u zojuist verbinding hebt gelegd met uw eerste Fiery XF-servers, moet u beginnen bij configuratie van uw printer. Raadpleeg voor meer informatie de Slag.
Taakcentrum bevat de volgende gebieden:
  • Sidebar: weergegeven knop navigatie voor de volgende schermen (bovenaan, onder het Fiery-logo): beginscherm, Taakcentrum (dit venster), en toepassingen en hulpbronnen.
  • Servers: hier wordt een lijst met verbonden servers, printers en wachtrijen weergegeven. Klik op de knop Toevoegen (+) om verbinding met andere Fiery-servers te maken. Klik op Server > Server Manager om printers, workflows en media te beheren en om gebruikers toe te voegen.
  • Taakstatus: geeft een overzicht weer van taken die momenteel worden verwerkt of worden afgedrukt.
  • Zoeken, Weergaven en Filters: vindt snel taken door op criteria te zoeken die in de taakkolommen worden weergegeven. Met de geavanceerde zoekfunctie vindt u taken op basis van meerdere criteria. U kunt aangepaste filters opslaan en de weergave wijzigen om miniaturen van uw taken weer te geven.
  • Takenlijst: hier worden alle taken weergegeven voor de geselecteerde wachtrij, aangepaste weergave of het filter. Klik met de rechtermuisknop op een kolomkop om de weergegeven taakinformatie aan te passen. Klik met de rechtermuisknop op een taak om de opdrachten voor het afdrukken van taken te openen, of het beheer, of om details van het inkt- en mediaverbruik weer te geven. Dubbelklik op een opdracht om Job Editor te openen en instellingen te kiezen voor de taak.
  • Taakvoorbeeld: hier kunt u de pagina-inhoud (miniatuurweergave) van een geselecteerde taak bekijken. Het voorbeeld geeft alleen de inhoud van de invoer weer en wordt niet bijgewerkt als u in Job Editor wijzigingen aanbrengt in kleurenbeheer of de opmaak.
  • Taakoverzicht: geeft details over een geselecteerde taak. Klik op het pictogram van een potlood om het aantal exemplaren te bewerken.
  • Media-configuratie: Geeft de instellingen van het geselecteerde medium weer. U kunt een ander medium toepassen op een geselecteerde taak door te klikken op Edit (Bewerken). Deze instelling kan erg nuttig zijn, bijvoorbeeld als u op het laatste moment naar een andere uitvoerresolutie wilt overschakelen.
Gebruiksrechtovereenkomst