Fiery XF 7

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Server Manager

In Server Manager kunt u systeemonderhoud uitvoeren, printers configureren en gebruikers toevoegen.

• Zijbalk: hier bevindt zich de knopnavigatie voor de volgende schermen: Server, Printers, Users (Gebruikers).
  • Server: hier bevinden zich instellingen voor systeemonderhoud.
  • Printers: hiermee kunt u printers toevoegen en configureren, workflows maken en media selecteren. De workflowinstellingen die u in Server Manager configureert, worden opgeslagen als serverworkflows. U kunt een serverworkflow toepassen wanneer u een taak importeert.
  • Users (Gebruikers): hiermee kunt u gebruikers toevoegen en toegangsrechten toewijzen aan specifieke gebieden van de software.

Bekijk nu hier de video.