Taakcentrum

Taakcentrum in Fiery Command WorkStation is een centrale locatie waar u taken die zijn verstuurd naar de verbonden Fiery Server kunt weergeven en beheren. Taakcentrum bevat afdruk- en verwerkingswachtrijen en de lijsten Geblokkeerd, Afgedrukt en Gearchiveerd.

In Taakcentrum kunt u het volgende doen:

• Taken zoeken, taakeigenschappen weergeven en voorbeelden van taken bekijken op alle Fiery Servers. Met een aanpasbare werkbalk kunnen gebruikers gedetailleerde informatie over taken bekijken.

• Workflows toewijzen en taken beheren

• Taken groeperen voor efficiënt taakbeheer en visueel overzicht van taakstatus

• De status weergeven van alle Fiery Servers

• Informatie bekijken over de kopieermachine/printer, verbruiksartikelen en media, en taakvereisten