Documentformaat wijzigen in de toepassing die ik gebruik

Wijzig het formaat van het oorspronkelijke document in de afdrukinstellingen van de toepassing waarin u het document hebt gemaakt.

Voordat u het documentformaat wijzigt, moet u controleren of de kopieermachine/printer het papierformaat ondersteunt.

1. Open het oorspronkelijke document en kies Bestand > Afdrukinstellingen (of Bestand > Pagina-instellingen).
  2. Selecteer uw kopieermachine/printer in het menu Printernaam.
  3. Maak een keuze uit de lijst met beschikbare papierformaten en klik op OK.
    Opmerking: Wanneer u een keuze maakt uit de lijst met beschikbare papierformaten, hoeft u geen rekening te houden met de invoerzijde van het papier.