Apparaatcentrum

Fiery Command WorkStation toont systeeminformatie in één enkele werkruimte. In het Apparaatcentrum kunt u de verbonden Fiery Server configureren en hebt u toegang tot diverse hulpmiddelen voor afdrukbeheer. U kunt functies voor serverinstellingen integreren, gebruikersrechten instellen, en wachtrijen en takenlogboeken instellen.

In Apparaatcentrum kunt u de volgende taken uitvoeren:

• Informatie bekijken over de verbonden Fiery Server, inclusief informatie over verbruiksgoederen op de gekoppelde printer.

• Een diagram van uw kleurenwerkstroom weergeven en wijzigen

• Paper Catalog, de hulpbronnen voor afdrukken met variabele gegevens (VDP), kleurprofielen, steunkleuren en lettertype-instellingen weergeven en wijzigen

• De beschikbare virtuele printers en servervoorinstellingen weergeven en de correctie van afbeeldingen automatiseren met de instellingen voor Beeldverbetering

• De gebruikersrechten die door de beheerder zijn toegewezen weergeven en vergelijken

• Een gedetailleerd logboek van alle verwerkte en afgedrukte taken weergeven

Apparaatcentrum heeft de volgende tabbladen:

• Algemeen: hier kunt u informatie over de verbonden Fiery Server weergeven, waaronder het IP-adres, de capaciteit (beschikbare ruimte op vaste schijf) en een lijst van geïnstalleerde opties en pakketten. Het tabblad Algemeen omvat de volgende tabbladen: Algemene info, Serverconfiguratie en Gereedschappen.

• Kleurinstellingen: hier kunt u een diagram van uw kleurenworkflow weergeven en wijzigen. Het tabblad Kleurinstellingen omvat het tabblad Kleurbeheer en kan ook de tabbladen Bedieningsbalk, Overvullen, Progressieve proeven en Rastersimulatie hebben als deze functies worden ondersteund door de verbonden Fiery Server.

• Hulpbronnen: hier kunt u Paper Catalog, de hulpbronnen voor afdrukken met variabele gegevens (VDP), kleurprofielen, steunkleuren en lettertype-instellingen weergeven en wijzigen. Het tabblad Hulpbronnen omvat de tabbladen VDP-hulpbronnen, Profielen en Lettertypen en kan de tabbladen Paper Catalog en Steunkleuren omvatten als deze functies worden ondersteund door de verbonden Fiery Server).

• Werkstromen: hier kunt u een lijst van beschikbare virtuele printers en servervoorinstellingen weergeven en de correctie van afbeeldingen automatiseren met de instellingen voor Beeldverbetering. Het tabblad Werkstromen omvat de volgende tabbladen: Taakvoorinstellingen, Virtuele printers en Beeldverbetering.

• Gebruikers: hier kunt u de gebruikersrechten die door de beheerder zijn toegewezen weergeven en vergelijken. Het tabblad Gebruikers omvat het tabblad Gebruikers en groepen, het tabblad Rechten vergelijken en de knop Configure. Met de knop Configure kunt u toegangsrechten van gebruikers en groepen wijzigen.

• Logboeken - Een gedetailleerd logboek van alle verwerkte en afgedrukte taken weergeven Het tabblad Logboeken omvat het tabblad Takenlogboek.