Communicatie via specifieke IP-poorten toestaan

Om ongeoorloofde verbindingen met de Fiery Server te beperken, kunt u alleen op specifieke poorten netwerkactiviteit toestaan. Opdrachten of taken die via ongeoorloofde poorten worden verzonden, worden door de Fiery Server genegeerd.

Belangrijk: Er zijn twee versies van Configure en deze zijn specifiek voor de Fiery Server waarmee u bent verbonden. Dit is een gecombineerde procedure die de stappen beschrijft voor verbinding met een Fiery Server met FS100/100 Pro of ouder, en opmerkingen bevat voor FS150/150 Pro of nieuwer. Raadpleeg Welke versie van Configure gebruik ik? als u niet zeker weet welke versie van Configure u gebruikt.
  1. Kies Netwerk > Protocol > TCP/IP > Beveiliging in Configure.
    Opmerking: Als u bent verbonden met een Fiery Server met FS150/150 Pro, kunt u de instellingen die in deze procedure worden genoemd vinden in Beveiliging > Filters toepassen op TCP/IP-poorten.
  2. Selecteer Poortfilter inschakelen en geef de poorten op die u wilt inschakelen.

Selecteer alleen de poorten die u op de Fiery Server wilt toestaan.

Opmerking: Als u bent verbonden met een Fiery Server met FS150/150 Pro, selecteert u in plaats hiervan Filters voor TCP/IP-poorten inschakelen.
  3. Pas de wijzigingen toe of sla deze op.

Als u externe bureaubladtoegang wilt inschakelen op de Fiery Server, moet u zorgen dat poort 3389 is ingeschakeld en dat de optie Extern bureaublad is ingeschakeld.

Opmerking: Niet alle Fiery Servers ondersteunen de optie voor poort 3389.