Opnieuw kalibreren

Nadat u kalibratiegegevens voor de Fiery server hebt verkregen, kunt u deze op elk gewenst moment opnieuw kalibreren. De bestaande kalibratie wordt bijgewerkt, zodat deze gelijk is aan de kleurstandaard die is geproduceerd voor de Fiery server toen deze kalibratie is gemaakt.

Opmerking: Herkalibratie is alleen beschikbaar voor persen zonder lichte inkten of duplicaatinkten.
  1. Calibrator starten.
  2. Als Calibrator wordt gestart vanaf Fiery Color Profiler Suite, klikt u op Fiery-server selecteren in het venster Een taak selecteren en selecteert u de Fiery server in de lijst. Als de Fiery server niet in de lijst voorkomt, klikt u op het plusteken om deze toe te voegen via het IP-adres, de DNS-naam of door te zoeken.
  3. Selecteer een van de volgende taken:
    • Herkalibreren: Een kalibratie bijwerken met behulp van de geselecteerde kalibratie-instelling.
    • Een kalibratie maken: Een nieuwe kalibratie en een nieuw profiel maken om een nieuwe voorwaarde voor afdrukken in kleur op de Fiery server te definiëren.
  4. Klik op Volgende.
    Opmerking: Het aantal stappen dat nodig is om de geselecteerde taak te voltooien, is afhankelijk van de verbonden pers. Bepaalde instellingen of opties zijn mogelijk niet voor uw persmodel beschikbaar.