Calibrator-instellingen

De instellingen in het venster Kalibratie-instellingen hebben invloed op verschillende aspecten van de kalibratieprocedure. U kunt de kalibratiestatus (vervaldatum), tijdslimiet voor kalibratie en opdrachtonderbreking instellen.

Opmerking: U hebt beheerdersrechten nodig om voorkeuren te wijzigen.

In Command WorkStation kan Fiery Calibrator op een van de volgende manieren worden geopend:

• Klik in Taakcentrum op het pictogram Kalibreren in de werkbalk.
  • Klik op Server > Kalibreren.
  • Klik op Server > Apparaatcentrum. Klik onder Algemeen op Gereedschappen en vervolgens op Kalibrator

In het venster Fiery Calibrator klikt u op het pictogram Calibrator-instellingen (tandwieltje) linksonder.