Calibrator

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Meetgegevens verkrijgen voor G7-grijsbalans

U kunt een vlakpagina afdrukken die u wilt meten. Deze metingen moeten de huidige prestatie van uw printer nauwkeurig vertegenwoordigen.

  1. Selecteer het selectievakje G7-kalibratiedoel grijsbalans wanneer u een kalibratie maakt.
  2. Klik in het venster Totale inktlimiet instellen op Volgende. Het venster Vlakopmaak in FieryMeasure wordt weergegeven.
  3. Klik op Afdrukken om verder te gaan.
  4. Klik op Volgende.