Een kalibratiepagina afdrukken voor een meting

Wanneer u een kalibratiepagina afdrukt, moet u het meetinstrument en het diagramformaat opgeven.

Opmerking: Kalibreer de spectrofotometer om deze voor te bereiden op het meten van de kalibratiepagina.
  1. Stel in het venster Vlakopmaak de volgende opties in:
    • Selecteer een meetinstrument in de Instrumentenlijst.

• Selecteer een vlakpaginaformaat in de Diagramformaatlijst.

Klik op Aangepast om een aangepast vlakpaginaformaat op te geven.

2. Klik op Afdrukken om vlakpagina's af te drukken en door te gaan naar de meting.

Volg de instructies op het scherm om de kalibratiepagina te maken.