Meetgegevens verkrijgen voor kleurstandaard

Deze laatste metingen stellen het doel-gamma voor de printer in.

1. Kies een van de volgende opties:
    • Meetdiagram afdrukken

Selecteer Visueel diagram insluiten om de meetvlakken voor visuele controle af te drukken.

Als u deze optie selecteert, volgt u de online instructies om de meetvlakpagina's af te drukken en deze te meten.

• Metingen importeren uit bestand
      Opmerking: Laden van metingen uit het bestand is handig voor tests en demonstraties. Dit is gewoonlijk niet aanbevolen. De beste resultaten worden verkregen wanneer de meetpagina's voor alle stappen van het maken van de kalibratie worden afgedrukt en in één sessie gemeten.
      Houd rekening met het volgende:
      • De respons van de printer kan gewijzigd zijn sinds het meetbestand is opgeslagen.
      • Meetbestanden bevatten geen informatie over hoe de meetpagina's zijn afgedrukt. Uitgegaan wordt van standaard taakeigenschappen.

Als u deze optie selecteert, worden de metingen in het volgende venster weergegeven.

2. Klik op Volgende.