Calibrator Help for Lab-calibrated presses and printers

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De kalibratie is klaar om te worden toegepast

Wanneer u een set metingen hebt, kan de kalibratie worden toegepast. U kunt ervoor kiezen om de kalibratie te controleren of om de kalibratie-instelling toe te passen op de printer.

Klik op Verifiëren en volg de instructies op het scherm. Wanneer u de kalibratie van de printer controleert, vergelijkt u in hoeverre de gekalibreerde toestand overeenkomt met de kleurstandaard van de huidige kalibratie-instelling sluit.