Calibrator Help for Lab-calibrated presses and printers

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De kalibratie van de server bijwerken

Als u opnieuw wilt kalibreren, start u met de eerder opgeslagen kalibratiegegevens.

1. Selecteer een bestaande kalibratieset in de lijst.

Op basis van de kalibratie die u hebt geselecteerd, wordt de kleurmodus weergegeven. Als de kleurmodus niet wordt weergegeven, wordt deze niet ondersteund op de printer die u hebt gekalibreerd.

De weergegeven commentaren zijn wat is toegevoegd op het tijdstip dat de kalibratie is gemaakt.

2. Klik op Volgende.