Calibrator Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Opnieuw kalibreren

Nadat u kalibratiegegevens voor de Fiery-server hebt verkregen, kunt u deze op elk gewenst moment opnieuw kalibreren. De bestaande kalibratie wordt bijgewerkt zodat deze overeenstemt met de kleurstandaard die is gemaakt voor de Fiery-server toen deze kalibratie werd gemaakt.

1. Start Calibrator.
  2. Als Calibrator wordt gestart vanuit Fiery Color Profiler Suite, klikt u op Selecteer de Fiery-server in het venster Een taak selecteren en selecteer de Fiery-server in de lijst. Als de Fiery-server niet in de lijst voorkomt, klikt u op het plusteken om deze toe te voegen via het IP-adres, de DNS-naam of door te zoeken.
  3. Selecteer een van de volgende taken:
    • Opnieuw kalibreren: Werk de kalibratie bij met behulp van de geselecteerde kalibratie-instelling.
    • Kalibratie maken: Maak een nieuwe kalibratie en een nieuw profiel om het kleurgedrag of nieuwe afdrukomstandigheden op de Fiery-server vast te leggen.
  4. Klik op Volgende.