Help van Fiery Color Profiler Suite

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Wat is nieuw in deze versie?

Deze versie van Fiery Color Profiler Suite introduceert enkele nieuwe functies.

64-bits applicatie: Fiery Color Profiler Suite v5.1.1 (CPS) is een systeemeigen 64-bits applicatie voor zowel Mac OS- als Windows-platforms. De 32-bits besturingssystemen worden niet ondersteund voor CPS v5.1.1. Als Fiery Software Manager al wordt uitgevoerd op een 32-bits besturingssysteem zoals Windows 7 32-bit, worden de updatemeldingen voor het CPS v5.1.1-pakket niet weergegeven. Als u probeert om Fiery Software Manager op een 32-bits besturingssysteem te installeren, ontvangt u een compatibiliteitsfout en wordt de installatie geannuleerd. Raadpleeg Systeemvereisten voor de lijst met ondersteunde besturingssystemen.

Opmerking: Deze versie van Fiery Color Profiler Suite vereist een nieuwe licentie. Als u momenteel versie 5.x of 4.x gebruikt en uw Software Maintenance and Support Agreement (SMSA) actueel is, dan downloadt Fiery Color Profiler Suite de nieuwste licentie automatisch van de EFI-licentieserver. Om de Fiery Color Profiler Suite-SMSA te vernieuwen, neemt u contact op met uw Fiery-wederverkoper en geeft u het onderdeelnummer 100000006105 op van de SMSA-verlenging.
Opmerking: Voor Fiery Color Profiler Suite-startpunten van Fiery Command WorkStation, Fiery Command WorkStation is 6.3 verplicht. Startpunten van andere versies van Fiery Command WorkStation starten geen Fiery Color Profiler Suite 5.1.1-modules.
  • Algemene gammastabilisatie in Fiery Print Matcher.
  • Ondersteuning voor bronprofielselectie in Fiery Print Matcher.
  • Nieuwe Fiery Verify Assistant voor verificatie.
  • Verbeterde Fiery Verify-module voor verificatieresultaten met aanvullende ΔE-berekeningsmethoden.
  • Verbeterde kalibratiemodule met mogelijkheid om metingen te bekijken en kalibratiedoelwaarden te bewerken of importeren.
  • Nieuwe ondersteuning van Barbieri LFP qb-meetapparatuur.
  • Verschillende problemen van Fiery Color Profiler Suite v5.1.0 zijn opgelost.