Fiery Color Profiler Suite Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Systeemvereisten

Om Fiery Color Profiler Suite uit te voeren, moet uw Windows- of Mac-computer aan de volgende minimumvereisten voldoen.

Opmerking: Fiery Color Profiler Suite v5.4.1 ondersteunt alleen x64-bits besturingssystemen.
Windows
  • Windows 11 (alleen 64-bits)
  • Windows 10 (alleen 64-bits)
  • Windows Server 2022 (alleen 64-bits)
Mac OS
  • macOS 12
  • macOS 11
  • macOS Catalina 10.15
  • macOS Mojave 10.14
Configuratie
  • 4 GB RAM (minimaal) en 8 GB RAM of meer wordt aanbevolen
  • 3 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor gebruik van de toepassing
  • Minimale CPU:
    • Intel® Core™ i5-processor of hoger
    • AMD Ryzen™ 5-processor of hoger
  • Een monitor die 16-bits kleuren ondersteunt met de volgende aanbevolen resoluties:
    • Minimale resolutie:
      • Windows: 1024x768
      • macOS: 1024x800
    • Maximale resolutie:
      • Windows: 2560x1600
      • macOS: 2560x1600
  • De Fiery Verify-module vereist een monitorresolutie van 1280x1024
  • Geluidskaart aanbevolen
  • 1 USB 2.0-poort (met stroomvoorziening) voor EFI-spectrofotometer. Aanvullende poorten benodigd voor andere meetinstrumenten.
Opmerking: De EFI-spectrofotometer werkt niet als deze wordt aangesloten op de USB-poort op de meeste toetsenborden of op een USB-hub zonder voeding. De EFI-spectrofotometer en verbindingskabels worden meegeleverd met Fiery Color Profiler Suite.
Printer Elke RGB-, CMYK- of CMYK+X-kleurenprinter