Help van Fiery Color Profiler Suite

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een Fiery Color Profiler Suite-licentie downloaden

Uw computer downloadt een licentie van internet. Als de computer geen internetverbinding heeft, kunt u de licentie downloaden vanaf een andere computer en deze verplaatsen naar de computer waarop Fiery Color Profiler Suite is geïnstalleerd.

U moet over het serienummer van een geldige dongle of een licentieactiveringscode beschikken om de licentie voor Fiery Color Profiler Suite te kunnen downloaden. Raadpleeg Dongle- en licentievereisten voor Fiery Color Profiler Suite voor een lijst met meetinstrumenten die als dongle kan worden gebruikt.

De licentieactiveringscode bevindt zich op de licentiekaart in het mediapakket bij Fiery Color Profiler Suite.

1. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Klik in het hoofdvenster van Fiery Color Profiler Suite op Help > Licentie downloaden.

• Open een browser en ga naar activation.efi.com/cps.

2. Nadat de pagina voor EFI-licentieactivering is geopend, voert u het serienummer of de licentieactiveringscode van de spectrofotometer in en klikt u op Verzenden. Voer niet beide in.
    Opmerking: Als u het serienummer van de EFI ES-2000 of EFI ES-3000 gebruikt, voert u alleen de reeks van 7 cijfers in die op de kalibratiesteun wordt getoond. Laat de andere cijfers weg die onderdeel zijn van het serienummer op het instrument.
  3. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Opslaan in bestand: hiermee slaat u de licentie op de opgegeven locatie op.

Opmerking: De licentie kan alleen worden geactiveerd als het licentiebestand zich op het bureaublad bevindt. Na activering kopieert Fiery Color Profiler Suite het bestand naar een locatie op uw vaste schijf.
    • Licentiebestand weergeven: hiermee kunt u het licentiebestand weergeven en vervolgens opslaan of in een e-mailbericht verzenden.

• E-mail verzenden: hiermee verzendt u de licentie naar het e-mailadres dat u invoert. (Dit is handig als u Fiery Color Profiler Suite op een andere computer wilt gebruiken.)

4. Als u Fiery Color Profiler Suite wilt gebruiken op een computer zonder internetverbinding, kopieert u het licentiebestand naar een draagbaar medium en kopieert u het vervolgens naar het bureaublad van de andere computer.