Help van Fiery Color Profiler Suite

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De spectrofotometer kalibreren

Voor betrouwbare metingen moet u de spectrofotometer kalibreren voordat u een meting uitvoert. Als u de spectrofotometer niet kunt kalibreren, kunt u niet doorgaan met de meting.

Opmerking: Deze procedure is van toepassing op de EFI ES-1000-, EFI ES-2000- of de EFI ES-3000-spectrofotometer.
  1. Plaats de spectrofotometer in de steun en druk vervolgens op de knop op de spectrofotometer of klik op Kalibreren op het scherm.
  2. Als de kalibratie mislukt, controleert u of het witte vak op de steun niet bedekt is en of het witte vak en de opening van het instrument schoon zijn. Voer vervolgens de kalibratie opnieuw uit.

Als de kalibratie slaagt, kunt u doorgaan met de metingen.