Help van Fiery Color Profiler Suite

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Demomodus

Als er een spectrofotometer zonder licentie is aangesloten op de computer, kan Fiery Color Profiler Suite in Demomodus worden uitgevoerd.

Over de Demomodus van Fiery Color Profiler Suite:

• In de Demomodus kunt u profielen in Fiery Printer Profiler en Fiery Profile Editor alleen opslaan in een vergrendelde indeling (.xcc). Vergrendelde profielen kunnen in Fiery Color Profiler Suite alleen worden gebruikt op de computer waarop ze zijn opgeslagen. U moet een gelicentieerde versie van Fiery Color Profiler Suite gebruiken op de computer om het bestand te ontgrendelen. (Bij het ontgrendelen wordt het bestand geconverteerd naar de standaard-ICC-profielindeling.)

• U kunt geen profielen opslaan in Fiery Device Linker of Fiery Print Matcher.

• De modules Fiery Express Profiler, Fiery Monitor Profiler, Fiery Verify en Fiery Verify Assistant van Fiery Color Profiler Suite zijn niet beschikbaar.