Fiery Color Profiler Suite

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Demomodus

Als een spectrofotometer zonder licentie is aangesloten op de computer, kan Color Profiler Suite in Demomodus worden uitgevoerd.

In de Demomodus geldt het volgende:

• Express Profiler, Monitor Profiler, Verifier, Auto Verifier en Color Verification Assistant zijn niet beschikbaar.

• U kunt geen profielen opslaan in Device Linker of Print Matcher.

• U kunt profielen alleen in de vergrendelde indeling (.xcc) opslaan in Printer Profiler en Profile Editor. Vergrendelde profielen kunnen alleen worden gebruikt in Color Profiler Suite op de computer waarop ze zijn opgeslagen. U moet een gelicentieerde versie van Color Profiler Suite gebruiken op de computer om het bestand te ontgrendelen. (Bij het ontgrendelen wordt het bestand geconverteerd naar de standaard-ICC-profielindeling.)