Fiery Color Profiler Suite

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Color Profiler Suite bijwerken

Met de Color Profiler Suite Updater kunt u zoeken naar updates en deze downloaden en installeren. U kunt ook plannen dat er naar updates wordt gezocht telkens wanneer u Color Profiler Suite start, maandelijks of nooit.

Opmerking: Om in aanmerking te komen voor upgrades die nieuwe functies toevoegen, vereist Color Profiler Suite een actuele Software Maintenance and Support Agreement (SMSA, Overeenkomst voor softwareonderhoud en ondersteuning). De verlengingsdatum voor uw SMSA wordt weergegeven in Color Profiler Suite Updater. Als uw SMSA is verlopen, klikt u op Renew Now (Nu verlengen) om de SMSA te verlengen.

Als de Updater een update vindt, kunt u deze downloaden en installeren.

1. Klik op Help > Zoeken naar updates.
  2. Als u het automatisch zoeken naar updates wilt instellen, klikt u op Altijd, Maandelijks of Nooit.
  3. Als u nu naar updates wilt zoeken, klikt u op Nu zoeken.
  4. Als u een update wilt installeren, klikt u op Downloaden en installeren en volgt u de instructies op het scherm.