Configure 4

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Printerinstellingen configureren

U kunt afdrukverbindingen publiceren en andere instellingen wijzigen die de taakverwerking beïnvloeden.

1. Selecteer in Taakverzending > Wachtrijen de afdrukverbindingen die moeten worden gepubliceerd op de Fiery server
    • Printerwachtrij publiceren: de standaardwachtrij van de Fiery server waar taken worden verwerkt en afgedrukt in de volgorde waarin deze worden ontvangen. Op uw Fiery server kan deze optie een andere naam hebben of is deze mogelijk niet beschikbaar omdat de wachtrij altijd is ingeschakeld.

• Blokkeringswachtrij publiceren: de opslagzone om taken later af te drukken met de hulpmiddelen voor taakbeheer.

• Lettertypewachtrij publiceren: selecteer deze optie om lettertypen te downloaden. U moet ook PostScript-beveiliging uitschakelen (Beveiliging > PostScript-beveiliging).

2. Als u het versturen van taken met Fiery Hot Folders mogelijk wilt maken, selecteert u Taakverzending en schakelt u vervolgens het selectievakje Fiery Hot Folders in.
  3. Sla de wijzigingen op.