Configure 4

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Eenmalig inloggen (SSO)

De Fiery server ondersteunt het OpenID Connect-protocol voor cloudgebaseerde gebruikersauthenticatie met eenmalig inloggen (SSO) met Azure Active Directory (AAD) van Microsoft. Gebruikers melden zich aan bij de Fiery server met hun bestaande AAD-referenties.

De SSO-authenticatiemethode ondersteunt Multi-Factor Authentication (MFA). SSO helpt bij het vaststellen van de identiteit van de gebruiker door de benodigde informatie te verifiëren. Met SSO kunnen gebruikers met de juiste toegang zich bij de Fiery server aanmelden zonder telkens opnieuw te moeten verifiëren. SSO zorgt voor een veilige aanmelding omdat de Fiery server geen gebruikerswachtwoorden lokaal opslaat.

De Fiery server mag niet zijn verbonden met een proxyserver. Deze moet rechtstreeks verbonden zijn met het internet. U moet ook de beschikbaarheid van het internet en een actief Microsoft Azure-account garanderen.