Configure 4

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Probleemoplossing

Aan de hand van deze stappen voor het oplossen van problemen kunt u de meest voorkomende problemen oplossen.

Voor aanvullende informatie of ondersteuning kunnen geregistreerde gebruikers een discussie starten via EFI Communities. Raadpleeg ook Help van Fiery Command WorkStation.

1. Controleer of alle kabels voor de Fiery server intact zijn en stevig op de juiste poorten zijn aangesloten. De meest voorkomende oorzaak van een probleem is een defecte of losse kabel.
    Waarschuwing: Verwijder de kappen niet en open de Fiery server ook niet op andere wijze. De onderdelen in het chassis en interne kabels zijn bedoeld om alleen door technisch personeel te worden onderhouden.
  2. Als de Fiery server niet wordt ingeschakeld, controleer dan of het netsnoer intact is en of de juiste voeding beschikbaar is via het stopcontact.
  3. Als de Fiery server niet zichtbaar is in het netwerk, controleer dan of het juiste type Ethernet-kabel op de juiste netwerkpoort is aangesloten.
  4. Als de Fiery server traag afdrukt of taken niet zoals verwacht beheert, bekijkt u de configuratie van de Fiery server om te controleren of de instellingen optimaal zijn voor uw netwerk- en afdrukomgeving. Bij eventuele wijzigingen in uw netwerkomgeving of workflow moet mogelijk de configuratie van de Fiery server worden gewijzigd.
  5. Controleer of er geen toepassingen van derden zijn geïnstalleerd op de Fiery server.

Toepassingen van derden worden niet ondersteund op de Fiery server en kunnen problemen in het systeem veroorzaken. Dit geldt ook voor toepassingen voor mms (multimedia messaging service) die mogelijk zijn geïnstalleerd op clientcomputers of in het netwerk.

6. Controleer of antivirusprogramma's die worden gebruikt om de Fiery server te scannen alleen op verzoek werken in plaats van continu.
  7. Controleer of de instellingen voor het besturingssysteem op de Fiery server niet zijn gewijzigd en of het besturingssysteem niet is geüpgraded (tenzij goedgekeurd door technische ondersteuning). Wijzigingen in de instellingen of versie van het besturingssysteem kunnen tot systeemproblemen leiden.
  8. Controleer of de Windows-firewall niet is uitgeschakeld.
  9. Bekijk eventuele foutberichten die in de lijst Servers van Command WorkStation worden weergegeven.
  10. Maak een schermopname van de weergave van Command WorkStation en eventuele foutberichten. Sluit Command WorkStation en open het opnieuw. Als een of meer foutberichten worden weergegeven wanneer het wordt opgestart, neemt u contact op met de technische ondersteuning.
  11. Met de Preflight-optie kunt u op fouten controleren. Raadpleeg Help van Fiery Command WorkStation voor meer informatie.
  12. Reboot de Fiery server. Als de Fiery server de inactieve status niet bereikt of er andere problemen blijven optreden, verzamelt u de desbetreffende informatie en neemt u contact op met de technische ondersteuning.